O nama

Marka Planet Cash prvotno je uvedena na poljsko tržište od strane tvrtke ITCARD 2012. godine. To je najbrže rastuća, nezavisna mreža uplatnih i isplatnih bankomata, koja jedina u Europi omogućava biometrijske isplate.

Trenutno mreža Planet Cash broji više od 5000 bankomata koji se nalaze na području cijele Poljske. Dostupni smo u odabranim prodavaonicama trgovačkih lanaca: Carrefour, Intermarche, Biedronka i Społem. Naše bankomate ćeš naći također u poslovnicama BNP Paribas, ING, mBank, Velo Bank, Credit Agricole, u određenim bankovnim zadrugama te na drugim praktičnim lokacijama kao što su stanice metroa i zračne luke.

U Hrvatskoj ponavljamo poljski uspjeh. Tvrtka Planet Cash d.o.o. registrirana je u Zagrebu i usmjerena na hrvatsko tržište bankomata te pripada tvrtki ITCARD.

Mreža Planet Cash nudi cjelovita rješenja za prihvat platnih kartica Visa i MasterCard na bankomatima, na mjestima gdje je važno imati brz pristup gotovini. Planet Cash obuhvaća sve na jednom mjestu – moderne biometrijske bankomate renomiranih proizvođača kao što su Diebold Nixdorf, NCR, plaćanje karticama Visa i MasterCard, biometrijske isplate, kupnju pre-paid bonova za sve mobilne operatere, putnog i auto osiguranja te transakcije DCC u valuti kartice.

Naš tim stručnjaka i tehnološka podrška pružaju implementaciju usluga s najvišim standardom uz zadržavanje ugovorene razine kvalitete. Naši sustavi i procesi usluga ispunjavaju restriktivne sigurnosne zahtjeve u skladu s PCI DSS standardom. Zahvaljujući tome suradnja s nama jamči najvišu razinu sigurnosti procesiranih kartičnih podataka. Certifikat sigurnosti PCI DSS obnavljamo svake godine.
Planet Cash ne čine samo suvremeni bankomati. Naša služba za korisnike je na najvišoj razini, što je naša prednost u odnosu na druge tvrtke. Vlasnicima kartica pružamo cjelodnevnu Help Desk podršku te osiguravamo pravodobne odgovore na sva pitanja i pomoć našeg tima stručnjaka.

U Hrvatskoj ponavljamo poljski uspjeh. Tvrtka Planet Cash d.o.o. registrirana je 2017. u Zagrebu i usmjerena na hrvatsko tržište bankomata te pripada tvrtki ITCARD. Naši su bankomati dostupni u prodavaonicama trgovačkih lanaca: Spar, Studenac, Emmezeta. Također na zračnim lukama u Splitu, Puli, Rijeci i na Braču. Možete nas pronaći i u najatraktivnijim turističkim mjestima.

Planet Cash - ITCARD Company

ITCARD S.A. je drugi, najveći centar za obradu i processing bankomata u Poljskoj. Glavna djelatnost ITCARD je opsluživanje bankomata mreže Planet Cash, POS terminala za plaćanje mreže Planet Pay, platnih kartica VISA i MasterCard, autorizacija usluga platnog prometa. Doznaj više na www.itcard.pl